Documental participatiu

Documental “Fills i filles de persones immigrades a Catalunya”

Última ronda…

Si el grup de Mollerussa vam estar gravant a diverses localitzacions del municipi: el parc, l’institut i el carrer, els de Salt gairebé no vam sortir a fora de la sala… Les gravacions a Barcelona i Tarragona també van ser ben diferents!

A Barcelona al final també ens vam gravar nosaltres mateixes, una feia càmera i una altra so mentre una tercera era la protagonista en aquell moment. Vam gravar una per una les entrevistes. Eren molt personals i estàvem amb el nostre fill o filla. Les preguntes ens les feien des de l’equip de Teleduca, tot i que la temàtica l’havíem pensat i plantejat nosaltres. També vam fer fotos i making off. Tot el rodatge va ser dins de les instal·lacions de la Fundació Maria Raventós.

A Tarragona vam anar fent un recorregut per diversos espais dels Barris de Ponent de la ciutat, un lloc molt allunyat del centre. Vam anar prenent mesura de quins espais són més participatius i quins altres no contribueixen gaire a la cohesió social. Cada un de nosaltres, es va dedicar a presentar in situ un dels llocs triats. Després, a la seu de la Fundació Casal l’Amic, vam marcar els punts en un mapa entre tots.

Posted in Gravació i Edició 8 years ago at 1:51 pm.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply