Documental participatiu

Documental “Fills i filles de persones immigrades a Catalunya”

L’estrena!!!

El dia de l’estrena vam anar a Barcelona tots els grups de joves participants del projecte, per viure-la en directe!!! Hi érem gairebé tots i totes!!! Vam quedar abans a la Secretaria de Joventut per fer un dinar plegats, trobar-nos, conèixer-nos i fer un primer intercanvi d’impressions de com havia anat tot el procés!!!

Tot i que ja ens havíem vist les cares a través del vídeo, ara sí que ja ens coneixíem tots. Desprès de menjar, vam anar caminant fins a l’auditori. Érem més de 60, semblava una manifestació! Teníem de tot, fins i tot cotxets amb infants i nadons!

L’auditori era molt gran i ens va impressionar una mica. Els més nerviosos érem els que havíem de pujar a l’escenari per presentar què havíem fet i com havíem viscut l’experiència. A la taula de presentació hi havia, un moderador, el secretari de Joventut i 7 de nosaltres (un per a cada municipi participant). Davant nostre, hi havia molta gent… ja esperant per veure el vídeo que havíem fet!!!

Primer va parlar en Miquel Essomba per presentar-nos, desprès l’Eugeni Villalbí, secretari de Joventut i cada un de nosaltres: Betsabé, Deivison, Depsy, Wafae, Leo, Mohamed i Penda. Vam passar molts nervis però ha estat una experiència inoblidable.

A més a més, al principi, el vídeo no funcionava i vam passar mes nervis encara!!! Al final va sortir tot molt bé i vam quedar molt contents i contentes.

Abans d’anar cadascú a casa seva (arreu de Catalunya), ens vam fer una foto de grup! Érem un munt i no cabíem tots i totes dins l’objectiu de la càmera!!!

Posted in Documental participatiu and Projecte i difusió 7 years, 11 months ago at 1:59 pm.

Add a comment

Previous Post: Visionat d’una primera versió   Next Post: Som notícia!

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply